top of page

Wilt u graag reserveren? 


Lees dan eerst dit bericht door en klik daarna op de knop onderaan de pagina. 


Heeft u een hond die om welke reden dan ook niet met andere honden kan of mag spelen, dan kunt u een gedeelte reserveren. U bent dan alleen met uw hond(en).
U kunt de deur van binnen uit afsluiten door middel van een schuifslot.

Omdat we geen eigen speeltjes toestaan in de algemene hondenspeeltuin, is dit een ideale gelegenheid om ook hiervoor gebruik te kunnen  maken van het reservering gedeelte.
Zo kunt u vrij spelen (met eigen speeltjes) of trainen met uw hond zonder dat er ruzie onder de honden ontstaat. 
Op de toegangsdeur vind u een paar huisregels.

Hoe kunt u reserveren.

U kunt reserveren vanaf 06:00 tot 23:00 voor maximaal 2 uur.
Wilt u voor 2 uur achter elkaar reserveren, reserveer dan even 2 keer (helaas is er geen mogelijkheid om 2 uur tegelijk te reserveren)
Wilt u bijvoorbeeld van 10:00 tot 12:00 reserveren, klik dan eerst van 10:00 tot 11:00 aan en reserveer, daarna klikt u op 11:00 tot 12:00, en reserveer nogmaals.
Er komt een streep door uw tijd te staan die u gereserveerd heeft zodat iedereen het kan zien , uw naam zal niet worden vermeld.
U krijgt een e-mail met de tijd dat u gereserveerd heeft.

Het reserveren is gratis en u mag er zo vaak gebruik van maken als u wil.
Houd er rekening mee dat ook na u gereserveerd kan zijn dus verlaat de hondenspeeltuin op tijd, zodat diegene er ook gebruik van kan maken.

Ook kan zowel de speeltuin als het reserveringsgedeelte voor een hele dag of dagdeel gehuurd worden voor bijv: honden reünie, hondenevenement ect.

bottom of page