top of page

 

Hoe het begon

In 2014 kregen wij, Nell, Charlotte en Anja, het idee om een hondenspeeltuin op te zetten, we hadden prachtige ideeën en locaties in ons hoofd, Het idee was geboren dus nu moesten we contact zoeken met de gemeente zodat we ons idee ook vorm konden geven.

Na bijna 2 jaar overleggen, uitzoeken en vergaderen met de gemeente was het eindelijk zover. We kregen op 24 februari 2016 een locatie, de oude carpool plaatst bij Alteveer. We waren heel erg blij maar waren er ons zeer van bewust dat het een mooie maar ook erg bewerkelijk plek is en blijft. Maar dat mocht de pret niet drukken, we zijn vol goede moed van start gegaan.

Voor het zover was, moest er nog veel uitgezocht worden. Hoe zit het bijvoorbeeld met het eigen risico en wat zijn de kosten om een hondenspeeltuin te realiseren. Om alles zo goed mogelijk te regelen hebben wij besloten om van de hondenspeeltuin een stichting te maken. Gelukkig hebben we een notaris bereid gevonden die ons kosteloos wilde helpen. Hiervoor bedanken wij notaris Stotijn van Stotijn en Landman notarissen en mediators uit De Wijk hartelijk. http://www.stotijnnotariaat.nl

Nu konden we echt beginnen. We moesten opzoek naar hekwerk, zand, buizen waar de honden door heen kunnen lopen, enz, enz. Veel werk veel geregel en weer heel veel overleggen met gemeente en inmiddels ons bestuur.

Naar 2 jaar hard werken door het bestuur en de vrijwilligers wordt de speeltuin op 2 juni 2018  eindelijk officieel geopend ! Het is niet een traditionele speeltuin zoals we die kennen, een grasveld met een hek er om heen, het is een hondenspeeltuin in een bosrijke omgeving waar de honden heerlijk kunnen snuffelen en spelen.

 

Wij wensen u en uw hond(en) veel plezier !!

bottom of page